Bio

Crazy Evolution neix a la primavera de 2005 a Solsona. Daniel, ex-bateria de ‘Males Herbes’, agafa la guitarra del seu pare i forma una nova banda amb el seu millor amic, Edgar, que comença a aprendre a tocar el baix. Mesos més tard, havent compost ja algun tema, s’uneix el Joanet. Els tres enregistren una primera maqueta i fan alguns concerts per la seva comarca. Al veure que els fa falta un altre guitarra pels directes, entra a formar part del grup l’Eladi, completant la formació.

Inspirats per bandes com Blink-182 o Sum 41, no paren d’assajar i compondre, i es donen a conèixer per la xarxa gràcies als vídeos ‘jackass’ que publiquen a youtube. Alguns d’ells van arribar a tenir tanta repercussió que es van emetre per TV3, a Zona Zapping i Boqueria 357. La marca de lubricant per motos ‘Bel Ray’ va enllaçar un vídeo com a exemple del que NO s’ha de fer amb els seus productes (tirar-se per un marge dins un bidó).

Al maig de 2007 enregistren el single Sam-N a l’estudi de gravació Wheel Sound Studio (Cerdanyola del Vallès). Al setembre del mateix any graben 3 temes més que conformen l’EP ‘Welcome to Crazyland’, amb la que consoliden el seu estil.

A l’estiu de 2008 el Daniel i l’Edgar viatgen a Estats Units, experiència que els inspira per reprendre la composició de nous temes. Al desembre del mateix any graben “Final Exams”, com a avançament d’un primer disc, que no veu la llum fins l’estiu de 2010. Titulat Roads And Lakes, el primer treball dels Crazy Evolution demostra que estan plens de festa, energia i frescor.

Durant el 2011, el grup ha guanyat el primer Festival la Trinxera i ha participat al Surface Festival, arribant a la final nacional, a la qual no van poder assistir. L’Edgar abandona Crazy Evolution el setembre de 2011, deixant el grup sense baixista i part de l’origen de la personalitat que el grup ha aconseguit en els 6 anys de trajectòria. El Daniel, l’Eladi i el Joan continuen amb el projecte, que ara comença una nova etapa amb molta feina per davant, però amb més ganes que mai. El futur és incert, l’únic que sabem és que l’evolució boja segueix viva.

Daniel, Eladi i JoanCrazy Evolution nace a la primavera de 2005 en Solsona. Daniel, ex-bateria de ‘Males Herbes’, coge la guitarra de su padre y forma una nueva banda con su mejor amigo, Edgar, que empieza a aprender a tocar el bajo. Meses más tarde, habiendo compuesto ya algún tema, se une Joanet. Los tres graban una primera maqueta y hacen algunos conciertos por la comarca. Al ver que les falta otro guitarra por los directos, entra a formar parte del grupo Eladi, completando así la formación.

Insiprados en bandas como Blink-182 o Sum 41, no paran de ensayar y componer. Se dan a conocer por la red gracias a los videos ‘jackass’ que publican a youtube. Algunos de estos videos llegaron a tener tal repercusion que se emitieron por TV3, en ‘Zona Zàping’ y ‘Boqueria 357’. La marca de lubricante ‘Bel Ray’ enlazó un video como ejemplo de lo que NO se tenía que hacer con sus productos (tirarse por una colina dentro de un bidón). En mayo de 2007 graban el single Sam-N al estudio de grabación Wheel Sound Studio (Cerdanyola del Vallès). En septiembre del mismo año graban 3 nuevos temas más que conforman la EP ‘Welcome To Crazyland’ con la que consolidan su estilo.

En verano de 2008, Daniel i Edgar viajan a USA, una experiencia que los inspira para volver a componer nuevos temas. En diciembre del mismo año graban ‘Final Exams’ como adelantamiento de un primer disco, que no ve la luz hasta el verano de 2010. Titulado Roads And Lakes, el primer trabajo de los Crazy Evolution demuestra que están llenos de energía y frescor.

Durante el 2011, el grupo ha ganado el primer Festival la Trinxera y ha participado al Surface Festival, llegando a la final nacional, a la que no pudieron asistir. Edgar abandona Crazy Evolution en septiembre de 2011 dejando el grupo sin bajista y parte del origen de la personalidad que el grupo ha conseguido en los 6 años de trayectoria. Daniel, Eladi y Joan continúan con el proyecto, que ahora empieza una etapa con mucho trabajo por adelante pero con más ganas que nunca. El futuro es incierto lo único que sabemos es que la evolución loca sigue viva.

Daniel, Eladi y Joan.Crazy Evolution was born in Solsona on 2005. Daniel, ex-drummer of “Males Herbes” takes his father’s guitar and created a new band with his best friend Edgar. Edgar started to play the bass. A few months later Joan joins the band. They record some songs and released a demo. They needed another guitar player for the live shows, so Eladi joins the band. Inspired with bands like Blink-182 or Sum 41, they didn’t stop practicing and writing new songs. More and more people get to knew them thanks to their jackass videos, some of them being on TV. “Bel-Ray” brand announced on their web what not have to do with their products (flushed down a hill inside a barrel). In March 2007 Crazy Evolution records the single Sam-N at Wheel Sound Studio (Cerdanyola del Vallès). In September they record 3 more themes and they release an EP ‘Welcome To Crazyland”. In summer 2008 Daniel and Edgar took a trip to USA, an experience that inspired them to write new songs. In december of the same year, they record “Final Exams”, and in 2010 they release their first album “Roads And Lakes”, showing that they are plenty of energy and freshness. During 2011, the band had won the first “Trinxera Festival” and participated in Surface Festival. They were classified to the national phase, but they cannot assist because of personal affairs. Edgar quit the band in September 2011, leaving the band without bassist and part of the personality achieved in their 6 years. Daniel, Eladi and Joan still wanted to play music with the band. Crazy Evolution has a lot of work to do, but more eager than ever. Future is unknown, but we can say that Crazy Evolution is alive. Daniel, Eladi & Joan


Fatal error: Call to undefined function qtrans_getLanguage() in /homepages/35/d376836776/htdocs/crazyevolution/wp-content/themes/crazyspring/footer.php on line 12